Vattkoppor.


Mamma och Hasse åkte just hem, det är jätte tråkigt. 
Nu har jag alldeles skinande rena fönster, vilket verkligen behövdes. Jag har inte putsat alla fönster ordentligt någonsin faktiskt.

Igår på stan upptäckte mamma att Linus var prickig, och idag har han ca 50 söta prickar. Vattkopporna är ett faktum, och det är väl lika bra det.
Tydligen ska man börja vaccinera mot det nu, för att det kostar samhället pengar att vara hemma med barnen. Vilken idioti. Inget onödigt ska sprutas in i mina barn.
Jag är otroligt misstänksam nu. Och det känns så skönt att inte vara lurad längre. Pengar kommer alltid att vara viktigare än människors hälsa, vad som än sägs.

Varje kväll har jag och mamma ätit fruktsallad med keso och nötter. Vi smälte även ihop 86 % ig choklad med nötter, havregryn och guinoa. Gudomligt gott! Och igår åt jag de första jordgubbarna. Utöver det har jag ännu inte ätit en enda godis eller glass.
På Torsdag ska jag till Bm. Hoppas fruktsockret inte får mina värden att stiga också, då måste jag återgå till morötter.


Nu ska jag steka upp blodpudding till lunch. Min son har önskat sig det.


Kommentarer
Postat av: Ida D

Lät ju skitgott, smälte ni ihop de i formar eller? Som små kakor eller en endaste stor quinoa-choklad-havre-nöt-gröt? ;-)

2010-05-29 @ 15:19:37
URL: http://lillaliljas.blogg.se/
Postat av: Sarah

Vad är Quinoa??

2010-05-29 @ 16:03:14
URL: http://blogg.Aranels.se
Postat av: Ida D

Alright! Ska jag defentivt testa göra!

2010-05-29 @ 22:55:49
URL: http://lillaliljas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0