Mike Adams.


Mike Adams grundaren av Natural News har gjort sitt namn och sin nättidning Natural News världskänd. Han kallar sig själv ”The Health Ranger” ett passande namn för en hälsokrigare som satt sig upp mot läkemedelsindustrin och FDA, den amerikanska motsvarigheten till Läkemedelsverket och Livsmedelsverket. Trycket från uppköpare av hans nättidning ökar nu dramatiskt.

Har tillbringat större delen av dagen till att läsa allt jag kommit över om denna fantastiska person.
Han bekräftar mina tankar och känslor jag haft de senaste åren angående mat, vaccin, kemiska tillsatser och det korrumperade samhälle vi lever i gällande detta.

På hemsidan finns mängder av intressanta artiklar och videos.

http://www.naturalnews.com


Här kommer två filmsnuttar som bekräftade mina teorier i bild, och som jag tycker ni ska se.



 




"Om du är den sorts person som följer en hälsosam diet och tar hand om dig själv, om du äter helande föda och undviker industribehandlad sådan, har du förmodligen tänkt tanken att hälften av människorna omkring dig är galna. Och jag tror faktiskt att det är sant.
Jag tror att åtminstone hälften av befolkningen är mentalt rubbad på grund av deras förfärliga diet i kombination med att de tar läkemedel. Sätt dessa två fakta tillsammans och du får en mentalt rubbad befolkning, den sorts befolkning som inte kan göra rationella beslut vid val, eller inte kan förstå vikten av sunda statsinkomster och varför vi behöver finansiell balans i det här landet hellre än att spendera oss in i glömska. 
 
Vi har en befolkning där omkring 50% inte kan tänka - bokstavligen, de kan inte tänka. De kan inte göra sunda val, de kan inte uttrycka balanserade känslosamma tillstånd och det enda konventionell medicin kan göra är att skriva ut ytterligare ett recept. Här, ta några antidepressiva. Åh, är ditt kolesterol för högt? Ta lite statiner. Åh, har ni ont i lederna? Ta lite COX-" inhibitorer. Och sen, när hjärtat börjar krångla, sätter de dig i en kö för en transplantation som kostar hundratusentals dollar. Det här är nationens tillstånd just nu. 
 Och ändå är svaren så enkla, de är rakt framför oss - denna helande föda är billig, lättillgänglig och delikat.
Så det är på tiden att läkare slutar att skriva ut läkemedel när helande föda gör ett bättre jobb. De borde säga åt patienterna att börja med ändringar i diet och undvika industribehandlad föda. Detta kommer att vända denna nations hälsotillstånd. Men det skulle förstås kräva att vi utbildar läkare i näringslära, och hittills har inte det hänt i det här landet. Allmänläkare är några av de mest obildade i näringslära i det här landet, men det håller på att ändra sig. Det är den gamla skolans läkare som vägrar att lära sig näringslära, som vägrar att tro att mat har helande effekter och som fortsätter att hålla sig till läkemedel, kirurgi och strålning som de enda behandlingsmetoderna. Och det är en inställning som jag tror hör hemma i den medicinska medeltiden. Det är på tiden att vi lämnar denna. Det är på tiden att vi återgår till maten som kan förbättra vår livskvalite och som naturen tillhandahåller för att återställa mental hälsa i det här landet, ty i en demokrati behöver minst 50% av befolkningen kunna tänka klart om man vill ha någon som helst framtid för landet. Och just nu vacklar vi i en demokratisk katastrof på grund av den höga graden av mental instabilitet i det här landet. Låt oss försöka uppnå att 50% av befolkningen har mental hälsa, då kan vi kanske ta några goda demokratiska beslut om detta lands framtid. 
 
Låt oss få folk att lämna de antidepressiva läkemedelen, låt oss sätta ett slut för massakrerna i skolorna, låt oss få slut på våldet och självmorden som är associerat med dessa läkemedel. Låt oss få folk att börja med hälsosam föda så att vi kan få tillbaka den vänliga stämning mellan grannar som vi hade i det här landet för 50 år sedan. Det är dags för läkarna att ta ställning och insistera på att patienterna följer goda livsstilsvanor - det är vad som skapar friska människor i det långa loppet."


Mike Adams.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Till och med svt visade upp ny forskning om detta. Den delen av hjärnan där vi fattar kloka beslut, där vi känner rättvisa sitter i reptilhjärnan. Tänk att vi är så fantastiskt skapade att känslan av jämlikhet, dela lika, fatta beslut som gynnar många reagerar om vi inte gör detta, vi får samvetskval och mår bättre av att ändra beteende. DOCK visade studier att denna del "stängs av" utav alla preparat, antidepressiva tabletter vi i väst trycker i oss. Inte konstigt att vi har ett samhälle som är sjuk i huvudet många dar... Levande döda klappar vi oss på bröstet att vi är så mkt bättre än resten av världen.. tjenna! Jag trampar hellre jordgolv. Go girl för din inspiration! /Anette

2011-05-05 @ 12:06:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0